VATAC

Vatac tactical Webshop & Consult

over vatac

VATAC is een leverancier van tactical gear en equipment. Door een hechte samenwerking met het Belgische BMP beschikken wij samen over een grote voorraad. Dat groot inkopen zorgt niet alleen voor scherpe prijzen, ook voor een ruime actuele voorraad. Hoewel VATAC een relatief jong bedrijf op de Nederlandse markt beschikken we al over vele jaren ervaring in deze branche. Noodzakelijk voor gedegen kennis, ook voor maatwerk adviezen.

Naast de verkoop van deze artikelen verzorgen wij ook trainingen en opleidingen. Dat kan desgewenst op maat voor uw bedrijf. VATAC is ook actief op vele andere terreinen in het veiligheidsdomein – ruim 25 jaar – en praten u graag desgewenst persoonlijk over bij.

Joanneke

Vatac kernwaarden

snelle verzending

Ons toegewijde fulfilmentteam streeft ernaar om je snelle verzending te bieden voor alle producten.

de beste prijzen

Wij bieden je de laagst mogelijke prijzen voor duizenden tactische producten.

100% veilig winkelen

Onze e-commerce beveiliging en klantprivacy zijn van het grootste belang voor een gemakkelijke winkelervaring.

toegewijde klantenservice

Heb je een vraag? Bel of e-mail ons op elk gewenst moment en we zullen je voorzien van een snelle en betrouwbare klantenservice.

Vatac diensten

timeline-img1
Consultancy

De afgelopen jaren zijn we voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland actief geweest via projecten van een enorme diversiteit. Dat varieerde van tracking, signaal analyse/interceptie, tot drone inzet- en detectie. Soms met bestaande producten die in de markt beschikbaar waren, maar ook met door ons zelf ontwikkelde apparatuur. Vatac beschikt dan ook over een eigen afdeling R&D waarin we constant bezig zijn eigen apparatuur te ontwikkelen en te ontwerpen. Vaak op verzoek van klanten die een specifieke toepassing willen hebben voor een inzet of onderzoek.

Maatwerk is er soms nodig omdat ieder project zijn eigen ‘uitdagingen’ kent. Hebben we de expertise onverhoopt niet in huis, dan beschikt VATAC over een zeer uitgebreid netwerk op het gebied van ICT tot Forensische experts, van intelligence tot beveiligingsexperts. Het spreekt voor zich dat al onze activiteiten en ook de door ons ontwikkelde apparatuur, altijd binnen de geldende wet en regelgeving vallen.

timeline-img2
Training
Naast onze webshop en consultancy bieden wij ook (op maatwerk geleverde) trainingen aan. Hierbij beschikken wij over een vast team met allemaal ruime operationele ervaringen binnen defensie of een van de opsporingsdiensten. Volg onze website voor ons aanbod.
WINKELMAND